Gözde Özbay

İletişim

26 Ağustos 1990’da İstanbul’da doğdum. Koşuyolu Kazım İşmen Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Allianz Sigorta’da hasar departmanında asistan olarak işe başladım. Buradaki 5 yıllık çalışma hayatım sonrasında bir inşaat firmasında 2 yıl yönetici asistanlığı yaptım.

Hayatım boyunca, yaptığım işte insanlarla birebir iletişim kurmanın ve onlara direkt olarak dokunabilmenin önemine inandığım için kariyerimi halkla ilişkiler departmanında sürdürmeye karar verdim. Bu doğrultuda Atölye 216 Görsel İletişim Reklam Ajansı’nda Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak işte başladım ve bu ajanstaki yöneticimin farklı bir şirket kurması ile kariyerime Zen İletişim bünyesinde Halkla İlişkiler Yöneticisi olarak devam ettim. Burada çalışırken, kazandığım deneyimi teknik bilgiyle birleştirmek amacıyla Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İletişim bölümünde okumaya başladım. 4 yıllık ajans deneyimim sonrasında, bir güzellik ve randevu uygulaması olan Pink Bottle’da uygulamanın geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi süreçlerinde görev alıp; uygulama canlıya alındıktan sonra yönetim ekibinin asistanı olarak çalışmaya devam ettim. Bu sektörde de toplam 3 yıl deneyim kazandım.

Pandemi sürecinde kendimi keşfetme ve hangi alanda ilerlemek istediğime dair düşünme fırsatları yakaladım. Tüm dünyanın well-being’i konuştuğu bu günlerde ben de kariyerime beden ve ruh sağlığı üzerinde çalışan şirketlerde devam etmek istediğime karar verdim. Bu kapsamda Pozitif Gelişim Akademi’de bir NLP uzmanının yönetici asistanlığını yapmaya başladım. Burada çalıştığım süre esnasında ben de önce Yaşam Koçluğu, ardından NLP Practitioner Master sertifikamı aldım.

Nisan 2022 itibari ile de Berkay Türkkan Sportif Danışmanlık bünyesinde Yönetici Asistanı olarak kariyerime devam ediyorum.

Merhaba! Tıklayarak Whatsapp üstünden hızlıca bilgi alabilirsiniz.