Fatmanur Güler

Fizyoterapist & Diyetisyen

15 Mayıs 1995’te Bursa’da doğdum. 2013 yılında Bursa Anadolu Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2014 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümüne tam burslu olarak giriş yaptım. 2016 yılında Beslenme ve Diyetetik alanında çift anadal eğitimi alma hakkı kazandım. 2018 yılında Fizyoterapist unvanını, 2019 yılında ise Diyetisyen ünvanını alarak her iki bölümümden de onur öğrencisi olarak mezun oldum. 2020 yılında Anadolu Üniversitesi’nde Sağlık Yönetimi lisans programına başladım. 2021 yılında TİFAO Enstitüsü'nde 5 yıl sürecek olan Osteopati ve Ortopedik Manuel Terapi eğitimi almaya başladım. Eğitim sürecim halen devam etmekte.

Sporun birçok dalı ile ortaokul yıllarından beri ilgilenmekteyim. 2 yıl lisanslı olarak voleybol ve satranç oynadım. Satranç alanında 2006 yılında Türkiye Satranç Federasyonu Bursa İl 3.’lüğü elde ettim. Amatör olarak futbol ve basketbol ile ilgilendim. Son 3 yıldır dönüşümlü olarak reformer pilates ve fitness ile hayatıma hareket katmaya devam etmekteyim. 

Mezun olduktan sonra birçok kurum ve kuruluşta çalışarak her iki mesleğimi de aktif olarak uygulamaya ve tecrübe kazanmaya devam ettim. Şu anda İstanbul’da özel bir klinikte aktif olarak ortopedik ve pediatrik vakalarla fizyoterapist; hastalıklarda beslenme ve sporcu beslenmesi üzerine ise diyetisyen olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Berkay Türkkan Fitness uzaktan eğitim mobil uygulamasında online beslenme ve fizyoterapi danışmanlık hizmeti vermekteyim. 

Eğitim & Sertifikalar

Bahçeşehir Üniversitesi- Omurga Sağlığında Güncel Tedaviler Sepozyumu(2016)

Dura Osteopathy Association - Manuel Therapy (2018)

AC-OMT Craniosacral Therapy (2018)

AC-OMT Reflexology (2018)

AC-OMT Kinesiologic Taping (2018)

AC-OMT Cupping Therapy (2018)

İGÜ 1. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi (2019) – Lisans bitirme tezim bu kongrede sözlü bildiri sunumu olarak kabul edildi. 

FTR AKADEMİ- (YNSA) Yomamoto New Scalp Accupressure (2019)

TARTI AKADEMİ- Ketojenik Beslenme Eğitim ve Mutfak Workshop (2020)

TIFAO INSTITUT- Osteopati & Ortopedik Manuel Terapi (2021-halen)

Merhaba! Tıklayarak Whatsapp üstünden hızlıca bilgi alabilirsiniz.