Serdar İpek

Diyetisyen

20 eylül 2000’de Samsun’da doğdum. Bafra Anadolu lisesi ve Ege üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezunum. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Aşçılık bölümü ve İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri bölümünü okuyorum.

16 yaşında kilo almak için başladığım fitness serüvenine antrenör olarak devam ediyorum. Bu süreçte fitness ve beslenmenin bir bütün olduğunu tecrübe ederek Beslenme ve Diyetetik bölümünü tercih ettim. Üniversite tercih döneminde kendime sorduğum ilk soru, kendimi hangi meslekte geliştirebilir ve mutlu olabilirim idi. Bütüncül bir bakış açısı için bu iki alanı birleştirmeye karar verdim.

Fitness antrenörü olarak yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum ve aynı zamanda 2 spor salonunda ve Berkay Türkkan ekibinde diyetisyen olarak görev yapmaktayım. Diyetisyen olma hayali ile başladığım serüvene diyetisyen ve antrenör olarak devam ediyorum.

Eğitim ve sertifikalar

Ege Üniversitesi Beslenme ve DiyetetikAnadolu Üniversitesi Aşçılıkİstanbul Üniversitesi Egzersiz ve Spor BilimleriUniversity of Colorado Science of ExerciseAustralia Sports Institute & Fitnness Academy
Merhaba! Tıklayarak Whatsapp üstünden hızlıca bilgi alabilirsiniz.