Güzin Güzey

Antrenör

26 Eylül 1988 İstanbul doğumluyum. Ön lisansımı Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi ve Lisansımı Anadolu Üniversitesi’nde İktisat Fakültesi ve Beden Eğitimi Bölümü olmak üzere iki alanda tamamladım.

Sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel ve duygusal sağlığı da önemseyen bir yaklaşım sunmak istediğim için Başkent Üniversitesi’nde Yaşam Koçluğu da çalıştım.

Hem insan bedeninin farklı hareket modellerine yönelik tepkisine duyduğum hayranlık sebebi ile hem de kendimi en iyi şekilde geliştirmek adına Animal Flow ve dans gibi disiplinler üzerine de eğitimler aldım ve ders verme düzeyinde uzmanlaştım.

Şu an Cem Şen Akademi’de Taoizm, Budizm, Wu Dao üzerine 5 aşamalı bir programla beden, zihin ve enerji üzerine ustalaşmaya çabalıyorum. Yi Jin Jing, Çigong gibi kas ve tendon egzersiz tekniklerinin yanı sıra Song Fa Gong gibi bedenin gevşetilmesi ve iç organların rahatlatılması üzerine meditasyon ve nefes teknikleri pratik ediyorum.

Aynı zamanda bir süre MUSCLE & FITNESS, MUSCLE & FITNESS HERS ve FLEX dergilerinin baş editörlüğünü üstlendim. Hala Tıbb’ın Ustaları dergisinde spor köşesi yazarıyım.

‘Hareket Bilimi’ne tutkum sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyerek insanlara yardım etmek isteğiyle başladı. Bu nedenle yaklaşık 10 yıldır bireysel özel ders ve grup dersleri vermeye devam ediyorum. Yaşamım boyunca da öğrenmeye, gelişmeye ve paylaşmaya devam etmeyi planlıyorum.

Merhaba! Tıklayarak Whatsapp üstünden hızlıca bilgi alabilirsiniz.