Özbey Reklam ve Marka Danışmanlık Ajansı

Görsel & Video Tasarım

Özbey Reklam ve Marka Danışmanlık Ajansı 2015 senesinde Maximall Motivation “MaxiMot“ ismiyle Melikşah Özbey tarafından kuruldu. MaxiMot spesifik olarak fitness alanında hizmet veren Tükiye’nin ilk sportif reklam ajansıdır.

MaxiMot olarak Weider, Xpro, Hardline , Torq Nutrition gibi Türkiye’nin lider supplement firmalarıyla yıllarca çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da Türkiye ve Dünyada şampiyon olmuş Mert Gürler, Murat Gönül , Merve Karakaya ve birçok şampiyon isimle projelerimizi tamamladık.

Türkiye’nin fitness alanındaki en büyük uzaktan eğitim uygulamalarından olan Berkay Türkkan Fitness ile çeşitli projeler yürüttük. BT Fitness App ile Türkiye’nin en büyük spor egzersiz arşivinin prodüksiyon ve çekimlerini sağlayarak bir ilkin parçası olduk.

2021 Senesinde MaxiMot Sportif Reklam Ajansı ; Özbey Reklam ve Marka Danışmanlık Ajansı adı altında hizmet vermeye başlayarak daha geniş kitlelere hitap etmeye başladı Bu süreçte hizmet kapasitemizi ve ağımızı geliştirerek Google ve Meta(Facebook) partnerlikleri sağladık. Markalarımızın ihtiyacına özel danışmanlık hizmetlerimiz ve bu ihtiyaçlardan doğan içeriklerin yaratılması için tam ölçekli bir çatı ajans haline geldik. Markalarımız bu sayede tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında ajansımızdan karşılayabiliyor ve hedeflerine daha hızlı ,emin adımlarla ilerledi ve ilerliyor.

Büyüyen ve gelişen dinamik ekibimiz ile birlikte Nestle, SDM Kalibra, Vakko, Oxxo, Nymfea Skincare gibi bir çok büyük marka ailemize katılmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

Merhaba! Tıklayarak Whatsapp üstünden hızlıca bilgi alabilirsiniz.